Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Общо взето 5G има вече в големите градове, коментираха

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Общо взето 5G има вече в големите градове, коментираха
Коментари Харесай

Лекар и учен: 5G технологията даже е по-безвредна. Гражданин - в регулатора на болестите пише друго

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Общо взето 5G има към този момент в огромните градове, разясниха в утринния блок на Българска национална телевизия доктор Марин Пенков - шеф на Клиника по образна диагностика, УМБАЛ " Св. Иван Рилски " и гл. ас. доктор Климен Ангелов - Факултет по телекомуникации в Техническия университет.

" Стартира към този момент употребата на 5G технологията, не е в обсега, в който би трябвало да бъде, само че започва като всяка технология, както беше с 2G, 3G, 4G преди време и така нататък

Има я към този момент в огромните градове. От там се потегля, тъй като там са възможните консуматори. Вече повече от 30 години живеем с тези мобилни връзки. Първото потомство от западния свят бяха мобифоните. Недостатъците от аналогова мрежа провокираха новото цифрово предаване на данни.  

Апетитът идва с яденето. Потребителите желаят повече. Очаква се след 10-тина години да тръгне 6G.

Надгражда се технологията за по-високи скорости за предаване на данни. На този етап нямаме ясно доказателство за заплаха за здравето. Нищо не потвърждава, че технологията е нездравословна. Ние няма по какъв начин да извадим една група хора от другите типове G, от галактическа и слънчевата радиация, радиолъчение, от всевъзможни други въздействия. 

И тогава да кажем: ето тези хора под въздествието на 5G имат 4 ръце или имат висока смъртност. Отделно от това такъв тип сила, каквато е тази, по какъв начин въздейства на тялото - с повишението на херците проникването на лъчите става по-малко и стоплянето става единствено в повърхностните пластове на кожата. 

Преди години много хора са умирали по-малко от онкологични болести, заради простата причина, че продължителността на живота е била от 20 до 30 години. Тогава обаче са умирали от чума, дезинтерия и куп други инфекциозни болести, които в мемента не познаваме. Светът, индивидът и животът са динамично нещо. Да, имаме нови знания и болести. Не можем да се упрекваме за всичко ново - че ядем некачествена храна, че дишаме замърсен въздух, че пием фалшив алкохол. 

Това не е микровълнова печка, напълно друго равнище на мощ има, съблюдават се правила от разпоредба номер 9. Дори когато видят антена, която не работи, някои ги заболява главата. Гълъби могат да умрат от доста неща. 

В планините интернетът изчезва, на в градски условия се прави превключване съгласно потребностите. 4G e последната употребена периодичност на предаване на данни.  

Трите честототни ленти са от дълго време отпуснати от регулатора, всеки оператор получава лиценза да ги употребява. 5 съставлява обединяване на 2,3 и 4 G  в по-нова идея. 

Целта е да има универсализиране, с цел да можем да употребяваме един телефон в разнообразни страни. 

При 5G ще се употребяват честоти на 700 Mghz за базова връзка, която ще дублира GSM. Ще има още 3 Ghz и най- високото равнище, което може и да не се употребява, тъй като е много скъпо - това са доста високи скорости.

Няма към този момент изследване, което да потвърждава, че 5G технологията е нездравословна. 

Дори за ядреномагнитен резонанс и до в този момент няма потвърдени вредности. Няма по какъв начин една физична големина да придвижва РНК, както се счита, че 5G придвижва вируса. Може би в бъдеще, само че не в този момент. Жива материя към момента не се придвижва. 

Не би трябвало да се чете фейсбук. " - обясниха в студиото двамата специалисти. 

В същото време кореспондент на Българска национална телевизия се включи с основателя на подписка против 5G в България Бойко Никифоров: Направихме подписка и фейсбук група с хиляди членове, стартира той.

" Единственият метод беше Народно събрание да вкара мораториум, искахме да се потвърди, че технологията е безвредна за хората. Бях се обстрахирал от подправени вести, само че прочетох в регулатора на професионалните заболявания, че електромагните талази причиняват болести като левкоза, левкемия, катаракта, артериарна хипертония, рак на мозъка - поради радиочестотни апарати и поддръжка на други медицински оборудвания с други радиовълни. На 17 септември Народно събрание трябваше да се произнесе - само че мина решение в пленарна зала, а това е нарушаване, тъй като нито една от трите комисии не се произнесе. 

На мрачно се подмени оборудването без спомагателни документи и позволения. Ако има антена за 4G, те могат да я пренастроят за 5G - въпросът е дали си коства да рискуваме здравето на нашите деца. Професионалните болести се получават след 6 часа облъчване, написа в регулатора, а ние 24 ще бъдем изложени на тези честоти - няма да можем да се преборим. Няма нормативен документ, който да дава гранични или нездравословни стойности ", разгласи Никифоров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР